Kaip vartojimo paskola padeda prieš emigruojant?

Marius avataras

Posted on :
,

vartojimo paskolaNors emigrantų statistika kasmet pateikiama kaip didžiulė tragedija, tačiau tragedija ji yra tik oficialios fikcijos – valstybės – atžvilgiu, o žmonėms tai galbūt yra asmeninės laimės ir svajonių išsipildymai. Net ir vartojimo paskola gali padėti tai svajonei išsipildyti ir pabloginti Lietuvos migrantų statistiką, tačiau galbūt žmogui išgelbėti gyvenimą. Kodėl prieš migruojant žmonėms dažnai būna reikalinga vartojimo paskola?

  • Jau būna pasiektas minusas arba nulis.
  • Reikia pinigų kelionės bilietams ir transportavimui.
  • Reikia pinigų nuomai.
  • Reikia pinigų pragyvenimui iki pirmos algos.
  • Reikia pinigų ir grįžimui nesėkmės atveju.

O dabar apie viską šiek tiek detaliau.

Esama finansinė padėtis

Taigi, kai žmonės ryžtasi emigruoti, dažnai tai jie daro dėl to, kad būna jau labai nusivylę esama padėtimi. Jiems nepavyksta uždirbti tiek, kad jie galėtų gyventi pakankamai, aprūpinti šeimą, turėti pinigų visiems būtiniems ir papildomiems poreikiams. Dėl to kartais maziausios palukanos kreditui gali padėti šiek tiek atsitiesti. Nebūtinai tie žmonės ima paskolas būtent pragyvenimui dar prieš išvažiuojant. Tiesiog verta atkreipti dėmesį, kad prieš emigruojant jie retai kada turi santaupų. O visgi pirmai pradžiai pinigų reikia, kai jų pasitaupius neturime, tuomet maziausios palukanos kreditui atrodo geras variantas.

Skaitykite daugiau apie vartojamąją paskolą čia.

Pinigai kelionei

Kitaip negu paskola busto remontui, kelionės bilietams išleisti pinigai neturės iškart prieš akis savo materialinės išraiškos. Gal susiremontavus būstą visada žiūrėdami į savo gražųjį parketą ir dailylentes galvosime, kad gerai tuos pinigus išleidome. O štai atsidūrę kažkur užsienyje ir dar su įsiskolinimu, kurį parodė vartojamoji paskola skaiciuokle, jausimės pinigus tarsi prašvilpę. Bet reikia atsispirti pagundai kaltinti save. Mes elgiamės gerai, ir tai yra investavimo pradžia. Ne tokia akivaizdi kaip būsto remontas ar kažkokio daikto pirkimas. Bet visgi labai svarbi. Atkeliavote į tą šalį. Be greitos paskolos, mazos palukanos nebūtumėte ten galėję atvykti ir būtumėte likę ten, kur buvote prieš tai. Tad net jeigu prieš akis – šalta ir snieguota Norvegija, nusiraminkite, viskas bus gerai, jūs įveiksite visus sunkumus ir dirbsite ten už geresnius pinigus.

Pinigai nuomai

Atvykus kažkur gyventi, reikia turėti stogą virš galvos. Tad vartojimo paskola skaiciuokle jums suteiks sąlygas gauti pinigų pirmajai nuomai. Skirtingose šalyse yra skirtingi nuomojimo įpročiai. Kai kur už nuomą reikia sumokėti į priekį labai dideles sumas. Dėl to ir galima įsivaizduoti, kad vartojimo paskola 2018 jums galbūt padės įgyti tų pinigų nuomai. Gal reikės susimokėti net kelis mėnesius į priekį, ir tai bus visai ne tokios kainos, kiek kainuoja vieno kambario nuoma Kaune. Taigi, be vartojamosios paskolos be darbo tikrai negalėtumėte sumokėti už nuomą.

Pinigai pragyvenimui

Kol uždirbsite pirmai algai, reikės kažkaip pragyventi. Iš šiukšlinės juk maisto neimsite, tiesa? Todėl ir vartojamoji paskola internetu bus ta pirmoji jūsų maitintoja, kuri leis sėkmingai išlaukti pačioje pradžioje ir įgyti tų pinigų, reikalingų pragyvenimui. Gal ir bus skaudu, kad paskolos pinigus, kuriuos turėsite grąžinti, ir kurie bus grąžinami su palūkanomis, leisite tokiais tikslais. Bet ką daugiau daryti? Pragyventi reikia ir jums, ir tą daryti turite apgalvotai. Negalima nevalgius būti du mėnesius, kol gausite pirmą algą.

Jeigu nepasisektų

Galiausiai, sąskaitoje turimi keli šimtai eurų pasitarnautų ir pačiu juodžiausiu scenarijaus atveju, kurio niekas nelinki, tačiau tai būtų tik atsarga – jeigu įsitaisyti emigracijoje nepavyktų. Tuomet dar reikėtų šiek tiek pinigų grįžimui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *